Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Nikolics betalált, és újból nyert a Chicago! – videóval

A tengerentúli profiligában (MLS) is még mindig megállíthatatlan a magyar támadó, azaz Nikolics Nemanja, aki ismét bevette az ellenfél kapuját, a Chicago pedig megint nyerni tudott!

IMG_20170618_084942

Nikolics továbbra is zseniális, viszi a Chicago szekerét! (forrás: twitter.com/niko_nemanja)

A New England Revolution otthonában aratott újabb diadalt az MLS-ben Nikolics vezényletével a Chicago Fire! A magyar támadó a 18. minutumban a leshatáron kilépve előbb a kapufát találta el, majd bevágta a kipattanót, ezzel szezonbeli 13. találatát megszerezve (1-0)! Az első félidő abszolút Nikoéké volt, mégcsak kaput sem talált a New England!

A fordulást követően a Chicago járt úgy majdnem mutatók alapján, mint a szünet előtt a Revolution! Azonban a Fire egyetlen kapura tartó próbálkozása bement Solignac révén a 61. percben, és hiába volt sok helyzete a hazai gárdának, az már csak szépíteni tudott a 70. minutumban. Így a vége 2-1-es Fire-siker lett, s a chicagói együttes ezzel immár 9 meccs óta veretlen, melyből 7-et meg is nyert! Nikolicsék jelenleg a Keleti Főcsoport második helyén állnak, a magyar támadó pedig továbbra is rendületlenül vezeti a góllövőlistát! A magyar támadó egyébiránt a hosszabbítás második percéig volt a pályán a kezdéstől.

New England Revolution – Chicago Fire • 1-2 (0-1)
Helyszín: Gillette Stadium – 21.548 néző
Gólszerzők: Delamea (70.), ill. Nikolics (18.), Solignac (61.)

Nagy Dávid