Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Dominik bekerült a szezon felfedezettjei közé!

Komoly elismerésben részesült a Legia Warszawa csapatával bajnoki címet nyerő Nagy Dominik, ugyanis az egyik lengyel portál szerint ott van az előző idény legnagyobb felfedezettjei között. 

300914_nagy_dominik_legia

Nagy Dominik neve ott szerepel a Tylko Ekstraklasa tízes listáján, amely a 2016/2017-es szezon legnagyobb felfedezettjeinek nevét tartalmazza. Nos, a lengyel portál szerkesztői a rendkívül előkelő harmadik helyre sorolták be az ifjú magyar labdarúgót.

A Tylko Ekstraklasa nevű oldala Nagy Dominikről írt jellemzése azzal kezdődik, hogy áprilistól alapemberré kezdett válni, valamint a 12 mérkőzésen szerzett 4 góljával komoly szerepe volt a címvédésben. Emellett megdicsérik a technikai képességét, a gyorsaságát is. Végül pedig a róla írt gondolat menetet azzal zárják, hogy nagy meglepetés lenne, ha a következő szezonban nem tartozna oda a liga meghatározó futballistái közé.  

Nagy Dominiket egyébként 2021-ig köti szerződés a Legia Warszawa csapatához, a piaci értékét pedig 1 millió euróra becsüli a transfermarkt oldala.