Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Az elnök biztos CR ártatlanságában!

A La Liga elnöke, Javier Tebas kiállt az adócsalással vádolt Cristiano Ronaldo ártatlansága mellett.

(Kép: as.com)

Az összesen 14,7 millió eurónyi értékben adócsalással megvádolt Crisitano Ronaldo mellé állt a La Liga elnöke, Javier Tebas is, aki kétli, hogy CR bűncselekményt követett volna el.

“Ismerve a körülötte lévőket, valamint az Ő profizmusát, pozitív az álláspontom az ártatlanságát illetően! Olyan világot élünk, amikor valaki, különösen egy profi labdarúgó kapcsolatba kerül a spanyol adóhatóságokkal, egyből ráragad, hogy csaló lenne! Biztos vagyok benne, hogy Cristiano Ronaldo ártatlan! Ebben pedig megerősít mindaz, amit a sajtóban olvasok az ügyével kapcsolatban!” – Nyilatkozott a sportvezető a spanyol La Sexta televíziós csatornának.

Ezt követően Tebas úr véleményt formált CR esetleges Spanyolországból történő távozásával kapcsolatban is. “Természetesen hatalmas veszteség lenne, és nem csak a Real Madridra, hanem az egész bajnokságra nézve! Egy pótolhatatlan játékosról beszélünk, akinek a személye a La Liga nemzetközi növekedésére is abszolút hatással van!” –  Fogalmazott röviden, de annál lényegre törőbben a liga elnöke.