Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fraditól és az Újpesttől igazolt a Balmazújváros

Hétfőn elkezdte az edzéseket az NB I-es újonc Balmazújváros, s a klub elnöke dr. Tiba István már tájékoztatta is a hivatalos honlapot két érkezőről, az újpesti Nemanja Andrics és a fradista Haris Attila is az újoncnál folytatja pályafutását.

andricAndrics az újoncnál folytatja (rangado.hu)

Várható volt, hogy többen elhagyják az Újpestet, s Nemanja Andricsról korábban már honlapunk is írta, hogy várhatóan távozik. A korábban Győrben is játszó szerb csatár mindenben megegyezett a balmazújvárosi vezetőkkel, így a jövőben az újoncnál folytatja pályafutását. A támadó eddig 126 NB I-es meccsen 24 gólig jutott.

117804_haris_attila -jaszkunfoci.huHaris leveszi a zöld-fehér mezt. (fradi.hu)

Haris Attila két évvel ezelőtt mutatkozott be a Ferencváros csapatában az NB I-ben, de további élvonalbeli meccseket már nem tudott a zöld-fehéreknél lejátszani. A következő időszakban a Soroksárnál játszott kölcsönben. Két év alatt 31 NB II-es bajnokin 2 gólt lőtt. Haris 1997-ben született, így a következő évben “termelheti a pénzt” a balmazújvárosiaknak, ugyanis a klubvezető elmondta, élni kívánnak az MLSZ által nyújtott lehetőséggel, ezért minél több ifjú focistát szeretnének majd a bajnokságban bevetni.

Távozók is vannak már a csapatból: Heffler Norbert Mezőkövesdre, Balogh Krisztián Debrecenbe tért vissza kölcsönéből. Kiss Lászlóval pedig szerződést bontottak. A horvát Ante Batarelo aki 2015 tavaszán megfordult már az újoncnál az NB II-ben, majd a következő évet a Haladásnál az NB I-ben töltötte, pedig próbajátékon szerepel a csapatnál.

Endrődi Dávid