Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Már puhatolóztak a Dortmund ászánál! – Sajtóhír

Sajtóhírek szerint megtörténhettek az első egyeztetések az FC Barcelona képviselői és a Borussia Dortmund kiválóságának Ousmane Dembélének az ügynöke között.

(Kép: marca.com)

A spanyol és a német sajtóban megjelent egybehangzó értesülések szerint az FC Barcelona képviselői felvették a kapcsolatot a Borussia Dortmund játékosának, Ousmane Dembélének az ügynökével.

A sajtóban a Barcával már eddig is többször összeboronált tehetséges francia szélső kapcsán a Marca szerint a katalánok már korábban bejelentkezett a BVB-nél is, ám most a játékos ügynökénél is jelezték, komolyak a szándékaik.

A Bild arról ír, hogy Robert Fernández, a Barca sportigazgatója, és Dembélé ügynöke, Moussa Sissoko a napokban egyeztettek egymással. A német napilap azt is hozzáteszi, hogy Dembéléért a spanyoloknak mélyen a zsebükbe kellene nyúlni, hiszen a 20 esztendős tehetség a Bundesliga egyik, ha nem a legdrágább távozójaként válthat klubot. A Bild azt is megpendítette, hogy elképzelhető, hogy 90 millió euró köré is emelkedhet az átigazolási díj!