Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandoski csalódott volt, hogy nem ő lett a gólkirály

A Bayern München csatára Robert Lewandowski megosztotta a nyilvánossággal, hogy csalódott csapattársaiban, akik nem segítették őt a gólkirályi címhez. 

1AHj

Forrás: 11versus11.com

A Bundesliga 2016/17-es kiírásában a Borussia Dortmund játékosa, Pierre-Emerick Aubameyang lett a gólkirály 31 találattal, míg Robert Lewandowski mindössze egy góllal maradt el. Elmondása szerint akkor nagyon rosszul érezte magát emiatt, főleg, hogy csapattársai sem segítették őt ebben.

“Most már nem fáj, de először nagyon rosszul esett.  Talán azért volt így, mert nem tetszett, ahogy a csapat segített nekem. Az utolsó meccsünk után nagyon dühös voltam, és csalódtam a csapattársaimban.”

Lewandowski az utolsó előtti meccsén talált be legutoljára a Bundesligában az RB Leipzig ellen, és akkor még vezette a góllövő listát. Aubameyang azonban az utolsó fordulóban duplázott a Freiburg, amellyel megelőzte a lengyelt.

A játékos ügynöke, Maik Barthel is ugyanezt mondta a sajtó munkatársainak, hogy ügyfelét nagyon zavarta az elvesztett gólkirályi cím.

“Azt mondta, hogy nem kapott elég támogatást a csapattól. Ennyire csalódottnak még sosem láttam korábban. Nagyon bízott abban, hogy a csapattársai segítenek majd neki elérni ezt.”