Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradona: “Örülnék, ha Cristiano Ronaldo argentin lenne”

Diego Maradona egy argentin sportcsatornának adott interjút, amelyben Cristiano Ronaldót méltatta, illetve visszaszólt Dani Alvesnek, aki néhány hete kemény kritikával illette az argentin legendát. 

maradonacr7-www.ronaldo7net

Forrás: skynews.com

Maradona az argentin TYC Sport csatornának beszélt arról, hogy tiszteli Cristiano Ronaldót, és fantasztikus játékosnak tartja.

“Cristiano egy vadállat, azt kívánom, bárcsak argentin lenne. Szükségünk lenne valakire, aki olyan, mint Batistuta volt, aki mindig gólt szerez. Bár én még mindig inkább Messit szeretem, mert ő élvezi a focit.”

A volt argentin játékos megragadta az alkalmat, hogy visszaszóljon Dani Alvesnek, aki korábban úgy vélekedett, hogy Lionel Messi sokkal jobb játékos Maradonánál, elég csak az Aranylabdák számát megnézni, emellett pedig úgy gondolja, hogy egy olyan embernek nem szabad példaképnek lennie, aki csalással, egy kézzel szerzett góllal segítette válogatottját világbajnoki címhez.

“Dani Alves egy idióta! Könnyen beszél, hiszen a pálya olyan részén játszik, ahol nem is kell futballozni! Amikor meg kellene, akkor 28 beadásából csak 4  pontos. Cafú és Maicon voltak az igazi szélsők, nem ő.”

Maradona az újonnan kinevezett argentin szövetségi kapitánnyal, Jorge Sampaolival sem bánt kesztyűs kézzel, mivel egyáltalán nem tartja jobbnak, mint elbocsátott elődjét, Edgardo Bauzát.

“Ha Sampaoli a chilei válogatott szövetségi kapitányaként nem győzte volna le Argentínát a 2015-ös Copa América döntőjében, még a saját családja sem tudna arról, hogy ki ő.”