Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ő lenne de Gea utódja? Nagyon kapós az angol portás…

Egyelőre kérdőjeles, hogy melyik csapatnál láthatjuk majd a következő szezontól játszani Joe Hartot, a Manchester City kapusát.

qW3xol

Pep Guardiola érkezésével tavaly nyáron egyértelművé vált, hogy az angol válogatott első számú hálóőrének nincs maradása a világoskék manchesteri klubnál. A City kölcsönadta Hartot az olasz Torinónak, most viszont a 30 éves kapus visszatér Angliába és a hírek szerint mindenképpen hazájában folytatja. Csak az a kérdés, melyik csapatban.

A Telegraph arról ír, hogy a West Ham lehet a legkomolyabb kérője, akik nagyon szívesen látnák őt. Tapasztalt topkapus, igazi vezéregyéniség, aki ráadásul angol is, ami még egy plusz vele kapcsolatban.

Van azonban egy másik forgatókönyv is, ami viszont egy újabb manchesteri lehetőséget vizionál Hart számára – a Manchester Unitednél… Mint ismeretes, David de Gea neve állandóan felmerül a Real Madriddal kapcsolatban, hiszen Florentino Perez klubelnök mindenképpen szeretné megszerezni a válogatott kapust. Zidane és a csapat viszont meg van elégedve Keylor Navas teljesítményével, így nem tartják indokoltak, hogy rekordösszegeket fizessenek egy “felesleges igazolásért”.

Egyelőre minimum kérdéses, hogy lehet-e valami az üzletből, ám ha lesz fejlemény és de Gea tényleg távozik, akkor Joe Hart egyértelműen az első számú kiszemeltek között lehet majd. Jose Mourinho állítólag szívesen látná a csapatánál, feltéve, hogy a City vezetői odaadnák őt a városi riválisuknak.

Hart elmondta, hogy ő szeretne minél többet védeni, ráadásul a lehető legmagasabb színvonalon. Nagyon észnél kell lennie, hiszen még a válogatottbeli pozíciója is veszélybe került Butland és Pickford remeklésének köszönhetően.

A West Ham egyébként nem csak őt nézte ki, hanem az arsenalos Giroud is célpont ám! A francia csatár sok fontos gólt lőtt már az Ágyúsoknál, ám hullámzó teljesítményével rendre megosztja szurkolóit. Ha érkezik új befejező a londoniakhoz, akkor könnyen lehet, hogy távozik – a West Hamnél pedig egy Hart-Giroud kettős azért elég jól hangzik, így a nyári átigazolási szezonban.

Meglátjuk, sikerül-e majd mind a kettőt megszerezni.