Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-től érkezik csatár a Swansea-hoz

A Swansea elkönyvelhet egy fontos érkezőt a 2017/18-as szezonra, méghozzá a bajnoki címvédő Chelsea együttesétől. 

Kép: Sqawka

Kép: Sqawka

Nem is olyan rég vált hivatalossá, hogy Dominic Solanke elhagyja a Chelsea-t és a Liverpoolnál folytatja, erre most Tammy Abraham távozása vált biztossá. Mind a két fiatal támadó bizonyított más a londoni klub utánpótlásában, utánpótlás válogatottak és az Ifjúsági BL-ben is kimagaslót alkottak – mégsem kellettek a kékeknek. Utóbbi esetében persze hozzá kell tenni, hogy a szakítás nem végleges.

Abraham egy teljes szezonra érkezik a Swansea-hoz, ahol vélhetően nagy szükség lesz rá, csatárokkal ugyanis nem áll kimondottan jól a walesi klub. A Swansea-nál folyamatosan azt kommunikálják, hogy mindenképpen megtartanák legnagyobb értékeiket – kérdéses viszont, hogy a Sigurdsson-Llorente duo megmarad-e a következő szezonra is. Bármelyikük is hagyná el a csapatot, Abraham érkezése különösen fontossá válna.

Abraham tavaly is kölcsönben játszott, méghozzá nem is rosszul: a Championshipben a Bristol City színeiben 40 meccsen 23 gólt ért el, ráadásul még mindig csak 19 éves. A Newcastle és a Brighton is vitte volna. A fiatal csatár ráadásul ismeri személyesen Paul Clementet, a csapat menedzserét is, aki korábban a Stamford Bridge-en is dolgozott.

Tammy Anraham lehet majd a szezon egyik nagy felfedezettje?