Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United belga játékosa a La Ligában köthet ki – sajtóhír

A France Football értesülése szerint a PL-ben érdekelt idén Európa-liga győztes Manchester United belga középpályása Adnan Januzaj Spanyolországba igazolhat.

januzaj001 www.skysportscom

Francia sajtóértesülések szerint a Manchester United belga játékosa Adnan Januzaj a spanyol élvonalban szereplő Real Sociedad együttesében folytathatja pályafutását. A sajtóhírek szerint a spanyol gárda 11 millió eurót fizethet a 22 esztendős játékosért. Januzaj szélsőként és támadó középpályásként is egyaránt bevethető.

Januzaj 2011-ben lett a Manchester United játékosa a belga Anderlecht együttesétől érkezett a vörös ördögökhöz, ahol a United akadémiáján nevelkedett. 2013-ban az MU felnőttcsapatában is bemutatkozhatott a PL-ben a Crystal Palace ellen. A vörös ördögöknél 63 mérkőzésen jutott szóhoz és ezalatt öt találatot szerzett. A legutóbbi szezont a Sunderland együttesénél töltötte kölcsönben, azonban a fekete macskákkal nem tudta kiharcolni a bentmaradást.

A 22 esztendős belga játékos szerződése 2018 nyaráig szól a manchesteri együtteshez és a mértékadó transfermarkt portál a belga piaci értékét 7 millió euróra taksálja.

Kép forrása: skysports.com