Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewa Londonban? Még az sincs kizárva! – sajtóhír

Robert Lewandowski újabban nem érzi túl jól magát Münchenben, szeretné elhagyni a klubot – szerencséjére sok sztárklub is szívesen látná őt.

Kép: Football Whispers

Kép: Football Whispers

Ahogy arról már beszámoltunk, Lewa kissé neheztel klubjára, úgy érzi, nem támogatták őt eléggé, például a gólkirályi cím megszerzésében. A társakban és Carlo Ancelottiban is csalódott, így hirtelen nyitottá vált az új lehetőségek felé, már ami a pályafutásának folytatását illeti.

A nemzetközi sajtó egyelőre a Chelsea nevétől hangos vele kapcsolatban. Antonio Conte mindenképpen szeretne egy klasszis középcsatárt a távozó Diego Costa helyére, a megüresedő pozícióra pedig több jelentkező is van. Romelu Lukaku visszatérése talán a leginkább valószínűnek tűnő opció; Morata és Belotti kapcsán már más csapatokat is emlegetnek, de nem rég még Alexis Sanchez is képbe került.

Persze egyikőjük sem lenne egy könnyű, vagy éppen költséghatékony megoldás a csatársor megerősítésére, a lengyel gólzsák talán a legkeményebb dió lenne mind közül. Szinte biztosan 100 millió euró fölötti összeget kéne kipengetni érte, már ha a bajorok el szeretnék adni egyáltalán.

És persze bejöhetnek még a képbe más csapatok is: Guillem Balague, a Sky Sports szakírója a Twitteren még a Manchester Unitedet is bedobta, ahol ugye Ibra távozássára van esély; illetve csak idő kérdése, hogy a Real Madrid mikor száll be a vadászatba, hiszen ők is már hosszú évek óta szeretnék soraikban tudni Lewandowskit.

Az átigazolási szezon még csak most kezdődött, hamarosan okosabbak leszünk Lewandowski helyzetével kapcsolatban.