Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ne utazzanak a Vasas-szurkolók – zárt kapus a Beitar-meccs

Érvénybe lépett a Beitar Jerusalem korábbi büntetése, így a Vasas elleni El-selejtező zárt kapus lesz.

MTA_4f336ef1b19c0ec2a68e8352f59fbbf4-613x460

Ahogy korábban a kispestiek, úgy most a Vasas szurkolók sem tekinthetik meg a helyszínen csapatuk első El-találkozóját. A klub honlapja számolt be róla, hogy az UEFA érvénybe léptette a Beitar korábbi büntetését, mely szerint a soron következő hazai összecsapását nézők nélkül kénytelen megrendezni, ezért az angyalföldiek arra kérik drukkereiket, ne utazzanak Izraelbe. „Az UEFA egy korábbi büntetése miatt zárt kapuk mögött kell lejátszani a június 29-ei Beitar elleni idegenbeli EL-meccsünket. A nemzetközi szövetség szurkolói rendbontás miatt szankcionálta az izraeli klubot.

Szurkolóink így értelemszerűen nem tudnak belépőt vásárolni a találkozóra, és arra kérünk mindenkit, ne utazzon el a találkozóra, mivel nem lesz lehetőség bejutni a stadionba.” – olvasható a piros-kékek honlapján.

Mint ismeretes, a Honvéd egy 2013-as botrány miatt kénytelen soron következő két hazai nemzetközi meccsét nézők nélkül rendezni. Az első rögvest a Hapoel Beeer-Sheva elleni Bajnokok Ligája-selejtező lesz.

A Vasashoz kapcsolódó hír, hogy a védelemből eligazoló Korcsmár Zsolt, és a Videoton által csábított Kire Ristevski ellenében Debreceni András nem megy más klubhoz, miután a június 30-án lejáró szerződését egy évvel meghosszabbította a klub. Ezzel biztossá vált, hogy több alapember nem távozik a bronzérmes alakulattól. Ugyanakkor Berecz Zsombor biztosan nem léphet pályára a soron következő két El-meccsen, miután hétfőn térdműtéten esett át. Felépülése pedig akár egy hónapot is igénybe vehet.

Gavalovits Sándor