Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Mourinhóék a City orra elől vinnék az “új Pogbát”

Az angol élvonalban szereplő Manchester United és Manchester City igen komoly riválisai egymásnak, hiszen amellett, hogy egy városban található mindkét klub székhelye, még a bajnokság vitathatatlan élcsapatai közé is tartoznak. Most újabb fronton harcolhatnak meg egymással, egy ifjú tehetségért rohannak állítólag…

7045992_traore_1000x625Traoré a francia válogatott mezében (fotó: leparisien.fr)

A neves francia lap, a L’Équipe számolt be arról, hogy a két manchesteri megaklub harcban áll egymással az ifjú francia tehetség, Aliou Badara Traoré megszerzéséért. Sőt mi több, amennyiben hinni lehet a pletykának, a Manchester United immár pole pozícióban van, és úgy fest, legyőzik a Manchester City-t az ifjoncért folytatott csatában.

Aliou Badara Traoré a francia Paris Saint-Germain nevelése, egyesek az “új Pogbaként” emlegetik, mindez játékstílusából és posztjából is fakad. A 16 esztendős labdarúgó U17-es válogatott, sőt nemcsak tagja a francia korosztályos csapatnak, hanem kapitánya is egyben. Az előző szezonban ugyanakkor nem a legmagasabb szinteken focizhatott, kölcsönben volt ugyanis a Sarcelles csapatánál, amely az amatőr ligák egyikében szerepel.
Ha Mourinho számításai helyesek, Traoré hamarosan a United akadémiáján találhatja magát, ahol olyan fiatal tehetségeket neveltek ki a közelmúltban, mint a Juventusnál naggyá váló Paul Pogba, vagy a tavalyelőtt üstökösként berobbanó Marcus Rashford.