Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Adler marad a Bundesligában – hivatalos

Rene Adler, a rutinos német hálóőr az elmúlt szezon végén búcsút intett a Bundesligában szereplő Hamburger SV-nak, viszont mostanra már hivatalossá valt, Németország élvonalában folytatja pályafutását a kapus.

1136477_imgw968

Adler tegnap aláírt a Mainzhoz! (forrás: bundesliga.com)

A németek veterán kapusa, Rene Adler korábban elhagyta öt év után a HSV-t, az elmúlt idény végén, de már meg is van az új klubja a 32 esztendős hálóőrnek! A kapuvédő marad a német élvonalban, vagyis a Bundesligában folytatja karrierjét, méghozzá a Mainz csapatában! Adler 2 éves szerződést kötött új klubjával, amely harmadik német élvonalbeli csapata lesz, és szabadon igazolhatja le új labdarúgóját. A Hamburger SV-ben való szereplése előtt a Bayer Leverkusen játékosa volt a német, és már 255 Bundesliga-mérkőzésen van túl!

Adler egyébiránt tagja volt a német válogatott keretnek, amikor az 2008-ban Eb-döntőzött, így Európa-bajnoki ezüstérmesnek is vallhatja magát a kiváló, lipcsei születésű kapus.

A Bundesliga szerelmesei tehát továbbra is a német élvonal meccsein láthatják viszont a liga egyik legjobb hálóőrét a 2017/2018-as szezontól!

A hír hivatalos forrása

Nagy Dávid