Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund védőjét vinné a Tottenham! – sajtóhír

A Bild információi szerint a Mauricio Pochettino által irányított Tottenham Hotspur szeretné leigazolni a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund ifjú hátvédjét, nevezetesen Matthias Ginter-t. 

maxresdefault

A német napilap úgy értesült, a Tottenham Hotspur 15 millió fontot kész adni Matthias Ginter játékjogáért cserébe. A “sarkantyúsok” háza táján több hátvéd jövője is bizonytalan, Danny Rose illetve Kyle Walker iránt állítólag a Manchester City élénken érdeklődik, de a pletykák szerint Toby Alderweireld maradása sem vehető biztosra. 

Matthias Ginter 2014 nyara óta tartozik a Borussia Dortmund kötelékébe. Első szezonjában kiegészítő embernek számított Dortmundban, viszont az előző kettőben a védelem oszlopos tagjának számított. A BVB színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 102 találkozón jutott szóhoz. Matthias Ginter egyébként tagja volt annak a német válogatottnak, amely megnyerte a 2014-es világbajnokságot, bár pályára nem lépett. Jelenleg a Konföderációs Kupán vesz részt a nemzeti csapattal.