Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol U21-es válogatottat igazolt a Watford – hivatalos

A Premier Leauge-ben szereplő Watford együttese hivatalos honlapján jelentette be a csapat legújabb szerzeményét aki a másodosztályban szereplő Derby County együttesétől érkezik.

DDGO2GeXgAALvKL

A PL-ben szereplő Watford hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolták a Derby County U21-es válogatott középpályását Will Hughes-t. A 22 esztendős kreatív középpályás öt esztendőre kötelezte el magát új klubjához, a hírek szerint a középpályásért 9 millió eurót fizetett a Watford.

Hughes 2011-ben mindössze 16 évesen debütált a Derby County együttesében ahol összesen hat szezont töltött és ezalatt 187 mérkőzésen 12 találatot szerzett. A fiatal középpályás jelenleg a Lengyelországban zajló U21-es Európa-bajnokságon szerepel Angliával, akik már elődöntősök a tornán. Hughes a tornán egy mérkőzésen jutott szóhoz összeségében pedig 17 alkalommal szerepelt az angol U21-es válogatottban.

Will Hughes a Watford második nyári szerzeménye, mivel korábban a lódarazsak éltek az opciós jogukkal és végleg megvették az Everton középpályását Tom Cleverley-t 9 millió euró ellenében.

Kép forrása: Watford hivatalos honlapja