Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: A PL-ből érkezhet Salah helyettese – sajtóhír

Az olasz Calciomercato értesülése szerint az AS Roma máris megtalálta a héten Liverpoolba szerződő Mohamed Salah utódját. A legfrissebb információk szerint szintén a Premier Leauge-ből érkezhet az egyiptomi helyettese.

2B46D95A00000578-3193949-Shaqiri_has_signed_a_five_year_contract_at_the_Britannia_Stadium-a-13_1439309647907

Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő AS Roma együttese máris megtalálta az egyiptomi Mohamed Salah utódját, aki Liverpoolba igazolt. A legfrissebb információk szerint a rómaiak a Stoke City svájci válogatott játékosával Xherdan Shaqirivel pótolnák Salahot.

A 25 esztendős szélső 2015-ben igazolt Angliába közel 12 millió fontért, a milánói Inter együttesétől. Shaqiri a Stoke City együttesében 54 mérkőzésen jutott szóhoz és 7 gólt szerzett. A svájci válogatott szélsője megfordult a Basel, Bayern München és Inter Milanóban is. A 25 esztendős Shaqiri legnagyobb sikereit a bajorokkal érte el, kétszer nyert bajnokságot illetve Német kupát, egy alkalommal Német szuperkupát, Bajnokok Ligáját, Európai szuperkupát valamint Klubvilágbajnokságot. Shaqiri a svájci válogatottnak is meghatározó tagja, összesen 62 alkalommal ölthette magára a címeres mezt és 20 gólig jutott ezalatt.

A Stoke City szélsőjének szerződése 2020-ig érvényes a PL-ben szereplő gárdánál, a mértékadó transfermarkt portál pedig a 25 esztendős szélső piaci értékét 15 millió euróra taksálja.

Kép forrása: Stoke City fb oldala