Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Az Arsenal szélsője érkezhet! – lapértesülés

A The Independent információi szerint a Jürgen Klopp által irányított Liverpool a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni az Arsene Wenger vezette Arsenal szélső támadóját, nevezetesen Alex Oxlade-Chamberlain-t. 

oxlade-chamberlain

A brit napilap úgy értesült, az Arsenal 25 millió fontért cserébe hajlandó megválni Alex Oxlade-Chamberlain játékjogától. Jürgen Klopp szeretné megerősíteni a keretet annak érdekében, hogy a csapat a Premier League-ben és adott esetben a Bajnokok Ligájában is megállja a helyét. A német menedzser egyébként állítólag nagy rajongója Oxlade-Chamberlain játékának, aki tehát minden bizonnyal Klopp kérésére érkezhet a Liverpoolhoz. 

Alex Oxlade-Chamberlain 2011 nyara óta tartozik az Arsenal kötelékébe. A még mindig csak 23 esztendős szélső támadót nagy tehetségnek kiáltották ki annak idején, hiszen rendkívül fiatalon egyre inkább kezdett alapemberré válni egy angol sztárcsapatban, ráadásul már 19 évesen bemutatkozhatott a nemzeti csapatban is. Azonban egyre inkább érték el a komolyabbnál komolyabb sérülések, ezért nem igazán tudta megszilárdítani a helyét soha sem a kezdőben. A londoni “ágyúsok” színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 194 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 20 alkalommal volt eredményes illetve 32 gólpasszt osztott ki a társai között.