Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Sergio Agüero távozik?

A The Times információi szerint rendkívül komoly ajánlat érkezett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City színeiben futballozó Sergio Agüero játékjogáért cserébe. 

2040955-42814587-2560-1440

A brit napilap úgy értesült, az Unai Emery által irányított Paris Saint-Germain 60 millió fontot kész adni Sergio Agüero játékjogáért. Az argentin támadó és Pep Guardiola között állítólag nem felhőtlen a viszony, ráadásul a szezon egy kisebb szakaszában a cserepadra került, hiszen a spanyol tréner az ifjú Gabriel Jesus-t kezdte el játszatni, de a tehetséges brazil megsérült, így ismét visszakerült a kezdőbe Agüero. 

Sergio Agüero 2011 nyarán az Atletico Madridot hagyta ott a Manchester City kedvéért. Az argentin támadó gyakorlatilag a kezdetektől fogva az angol együttes első számú gólfelelősének számít, így az ő távozása komoly érvágást jelentene a klub számára. A manchesteri gárda színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 253 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 169 alkalommal volt eredményes.