Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Vasas lenyomta a Haladást

A Vasas a hétközi Sturm Graz elleni edzőmeccsén 0-3-ról jött fel s nyerte meg találkozót, azóta is beszédtémát adva a különböző médiumoknak, melyek bundát sejtetnek. Ma az NB I-es riválisukkal a Haladással mérhették össze tudásukat, s magabiztos gyűrték le a zöld-fehéreket.

A Haladásnál a kezdőcsapatban kapott helyet a Salzburgból próbajátékra érkező Tóth Benjámin, a Sopronból átugró Németh Milán és az ausztrál Howard is. A Vasasnál a korábbi győri cerberus Lubos Kamenár volt új arc, illetve szóhoz jutott a már mindenki által a Fradiban látott macedón Ristevski is.

A 25.percben megszerezte a vezetést a Vasas. Ádám jobbról ívelt a hosszú oldalra, Remili visszafejelte a labdát, Ristevski pedig szintén fejjel, hét méterről a léc alá fejelt. A szünetben így 1-0 volt a Vasasnak. A második félidőre beállt Varga Atilla is aki a Sampdoria játékosa, szlovák utánpótlás válogatott. Meglepetésre Overgoor is beállt, pedig már mindenki azt hitte, hogy a holland otthon van.  A 66.percben Saglik kapott kiváló labdát és a kifutó Gyurjánt kicselezve az üres kapuba passzolt. A 73.percben szépített a Haladás. Medgyes bal oldali beadását a röviden érkező Mészáros hat méterről egy védő szorításában, fejjel a bal kapufára csúsztatta, a kipattanót nyolc méterről a jobb sarokba bombázta. A 78.minutumban egy baloldali, rövid sarokra tartó szabadrúgást Gyurján éppen Király Botond elé ütött, aki közelről a hálóba továbbított.

Haladás – Vasas: 1-3
Haladás Király – Tóth D., Jagodics, Devecseri, Németh M. – Kovács L, Tóth B. – Petró, Rácz, Halmosi – Howard.
II. félidő: Gyurján – Polgár, Schimmer, Varga A., Bosnjak – Kiss B., Overgoor – Mészáros, Tóth M., Medgyes – Bamgboye
Vasas: Kamenar – Burmeister (Debreceni 55.p), Benes, Ristevski (Czingráber 55.p), Hangya – Manjrekar, Vida, Szivacski (Király 55.p),  Ádám (Kulcsár szünetben)- Pavlov (Saglik szünetben), Remili (Murka szünetben)

Endrődi Dávid