Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az Atlético kiválósága is kiszemelt! – Sajtóhír

A spanyol sajtó szerint amennyiben az FC Barcelona nem tudja majd megszerezni a nyáron Marco Verattit, a katalánok figyelme az Atlétcio Madrid középpályására, Saúlra szegeződhet.

(Kép: as.com)

Az elmúlt időszakban a Barca kapcsán kis túlzással a csapból is Marco Verratti neve folyik. Az olasz válogatott középpályással kapcsolatban nehéz eldönteni, hogy marad-e a Paris Saint-Germain együttesénél, vagy átteszi-e székhelyét a nyáron Barcelonában?! (…) Mindenesetre a spanyol lapok szerint a Barcánál már felkészültek arra az eshetőségre, hogy mi történik, ha lemaradnak Verratti megszerzéséről!

Egybehangzó lapértesülések szerint a Barca B-terve az Atlético Madrid tehetsége, Saúl megszerzése lenne. A matracosok kulcsembere az AS szerint például tökéletesen illene az Ernesto Valverde által preferált 4-3-3-as hadrendbe, mi több a katalánok a 22 éves játékos személyében egy olyan futballistát igazolnának, akiben óriási potenciál rejtőzik a pálya közepén.
Ide tartozó hír még, hogy a spanyolok szerint a Barca sportigazgatója, Robert Fernández nem véletlenül tűnt fel a spanyol u21-es válogatott Európa-bajnoki meccsein, hiszen a sportvezető ahogy az AS is fogalmaz, mindenképpen testközelből akarta még látni nyári vakációja előtt Saúlt!

A spanyol sajtóban azért azt is hozzáteszik, hogy a FIFA-eltiltás miatt a nyáron új játékost nem regisztrálható Atléticónál több mint valószínű, hogy most nem szívesen adnák el egyik legnagyobb értéküket. Nem mellesleg ahogy Verratti, úgy Saúl sem lenne olcsó mulatság, a maga 80 millió euróban megszabott kivásárlási árával!