Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: 30 millióért érkezhet középpályás – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az Everton tovább folytatja keretének megerősítését és ligán belül igazolhatnak izlandi válogatott középpályást.

gylfi-sigurdsson-iceland-hungary-euro-2016_11reqjzrty2la19s2e37yukco9

A Daily Mirror beszámolója szerint a liverpooli kékek ajánlatot tettek a Swansea izlandi középpályásáért Gyfli Sigurdssonért. Az Everton 30 millió fontos ajánlatát azonban a Swansea vezetősége nem fogadta el a legfrisebb hírek szerint. Ronald Koeman korábban már megszerezte Jordan Pickfordot és Davy Klaassen-t, azonban további tervei vannak a keret megerősítésére.

A 27 esztendős izlandi válogatott középpályás komoly rutinnal bír és gólerős középpályásként tartják számon. Eddigi pályafutása során 322 mérkőzésen szerepelt és ezalatt 86 gólt szerzett. Karrierje során megfordult a Reading, Shrewsbury Town, Crewe Alexandra, Hoffenheim és Tottenham együttesében is. Jelenleg a Swansea együttesét erősíti Sigurdsson ahol 2014. júliusa óta rúgja a bőrt. A walesi együttesnél összesen 128 mérkőzésen lépett pályára és 37 gólt szerzett.

A liverpooli kékek másik kiszemeltje a Malga U21-es spanyol válogatott támadója Sandro Ramirez aki jelenleg az U21-es Európa-bajnokságon szerepel a spanyol válogatottal. A spanyol támadóért az Everton 5 millió fontot fizetne a Malaga együttesének.

Kép forrása: uefa.com