Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoffenheim: A Schalke védője érkezhet! – sajtóhír

A Sport Bild információi szerint a Julian Nagelsmann által irányított Hoffenheim a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Schalke 04 rutinos szélső hátvédjét, nevezetesen Dennis Aogo-t. 

schalke

Dennis Aogo szerződése június végén lejár, így adott esetben a Hoffenheim ingyen szerezheti meg a játékjogát, amennyiben a klub valóban szerződtetni kívánja a 30 esztendős szélső hátvédet. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy a rutinos labdarúgó rendelkezik némi Bajnokok Ligája tapasztalattal is. 

Dennis Aogo a 2004/2005-ös idény folyamán a Freiburg csapatában mutatkozhatott be a Bundesligában. Az ifjú hátvéd 2008 nyarán váltott együttest, ekkor a nagy múlttal bíró Hamburg igazolta le. Éveken keresztül a hamburgi gárda egyik meghatározó tagjának számított, összesen 168 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben. A 2013-as nyári transzfer időszak idején a Schalke csapatához szerződött, balszerencséjére már a szezon elején összeszedett egy komolyabb sérülést. A következő években szintén nem kerülték el a nagyobb gondok. A gelsenkircheni alakulatban minden frontot egybe véve 92 találkozón kapott lehetőséget. Dennis Aogo egyébként 12 mérkőzésen pályára léphetett a német labdarúgó-válogatottban, tagja volt a 2010-es vb bronzérmet szerző csapatnak, a bronzéremért folytatott küzdelemben végig a pályán lehetett.