Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nikolics újból gólt szerzett, kiütéssel nyert a Chicago – videóval

A tengerentúli profiliga (MLS) küzdelmei ma hajnalban folytatódtak. Pályán volt Nikolics is, aki újfent bevette az ellenfél kapuját, míg csapata, a Chicago Fire kiütéses sikert aratott!

AccamKaka

Accam pályafutása első mesterhármasát lőtte (forrás: mlssoccer.com)

A Chicago az Orlando együttesét fogadta a Toyota Parkban, ahol nem kellett sokat várni az összecsapás első góljára, ami ráadásul igencsak pazarra sikeredett. A hazaiak részéről a 3. minutumban a középre tett labdát Accam lazán sarokkal továbbította a kapuba (1-0)! Ezzel viszont nem állt le Accam, aki a 8. minutumban megduplázta a Fire előnyét! Ekkor a ghánai támadó a kapus mellett tolta el a labdát, majd vágta be azt a hálóba (2-0)! Az első félidőben több gól már nem esett, de nagy fölényben játszott a Chicago, amely megérdemelten vezetett kettővel.

A fordulás után kevéssel nagy örömükre Nikolics is betalált! A magyar támadó az 52. minutumban módosította az eredményt, amikor a labdát a bal alsóba lőtte, megerősítve csapata előnyét, és saját 14. bajnoki gólját szerezve megszilárdítva góllövőlistás előnyét! A befejezés zseniális volt, a gólpasszt ráadásul az azt megelőzően duplázó Accam adta (3-0)! De Accam nem “csak” dupláig jutott, hiszen az afrikai játékos a 63. percben tizenegyesből is eredményes tudott lenni (4-0)! Ezzel egyben ki is alakult a kiütéses végeredmény, a Chicago minden tekintetben lefocizta az Orlandót, amely a lefújásig egyszer sem tudta eltalálni ellenfele kapuját!

Nikolics a találkozón végig a pályán volt, klubja pedig már csak egy ponttal van lemaradva keleten az éllovas Toronto csapatától! Az Orlando szintén a Keleti Főcsoport jelenleg a negyedik.

Chicago Fire – Orlando City • 4-0 (2-0)
Helyszín: Toyota Park – 20.000 néző
Gólszerzők: Accam (3., 8; 63. – büntetőből), Nikolics (52.), ill.

Nagy Dávid