Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyert a megújuló Újpest

Elkezdte az edzőmeccseket az Ausztriában edzőtáborozó Újpest is. Sok információ nem derült ki a találkozóról, azt lehet tudni, hogy Novothny Soma góljával győztek, s a próbajátékos Hadaró Valentint kiállította a játékvezető. Cikkünkben az ujpestfc.hu-nak adott Nebojsa Vignjevics értékeléssel próbálunk több információt nyújtani az olvasóknak.

zsoter edzőmeccs ujpestfc

A nyáron alaposan megújul az Újpest focicsapata, hiszen visszatért külföldről nevelő klubjába Litauszki Róbert, Simon Krisztián és Nagy Dániel is, Új igazolás Németh Gergő, Zsótér Donát, Novothny Soma, Filip Pajovic, Mijusko Bojovic, Nwobodo Obinna egyaránt. Többen távoztak, mint Balajcza Szabolcs Siófokra, Jonathan Heris és Balogh Balázs Felcsútra, Nemanja Andrics Balmazújvárosba, Kecskés Ákos vissza Atalantába, Nagy Gábor Zalaegerszegre, míg többek sorsa kérdéses.

Ma lejátszotta első edzőmeccsét a megújuló Újpest s sikerrel is vették az akadályt. Az SV Riedet Novothny Soma góljával múlták felül 1-0-ra.

Újpest – Ried 1-0

Újpest: Banai I Litauszki I Hadaró I Balázs I Pávkovics I Sankovic I Diarra I Németh G. I Zsótér I Novothny I Obinna II. félidő: Pajovic I Szűcs I Mohl I Kálnoki-Kis I Bojovic I Windecker I Cseke I Tischler I Diarra I Nagy

„Nem tetszett a találkozó abból a szempontból, hogy az összecsapás nagy részében emberhátrányban kellett futballoznunk. A felkészülés ezen szakaszában, amit láttam, az rendben volt, mert elég kemény két hetet tudnak a fiúk már maguk mögött. Sok jó dolgot tapasztaltam a mérkőzés folyamán, és boldog vagyok, hogy a körülmények ellenére is győzni tudtunk a hazaiak ellen. Remélem Mohl Dávid sérülése hamar rendbe jön majd,” – nyilatkozta a tréner.

Endrődi Dávid