Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Sevillába hívják a játékost!

Ambiciózus elképzeléssel kereste fel múlt pénteken Lorenzo Serra Ferrer, a Real Betis elnöke a Real Madrid általános igazgatóját, José Ángel Sánchezt (…)

Marcos Llorente az Alavés mezében (Kép: )

(…) A sevillai sportvezető azzal a szándékkal érkezett Madridba, hogy a blancókkal tárgyaljon Marcos Llorente esetleges megszerzéséről. Az elmúlt szezont a Deportivo Alavés együttesénél kölcsönben töltő, ott remek formát mutató fiatal középpályásnak elévülhetetlen érdemei voltak az Alavés Király-kupa-döntőt is eredményező szereplésében.

A madridi lapok szerint a pénteki találkozón előkerülhetett Dani Ceballos neve is. Mindez nem véletlen, hiszen a Llorentével együtt úgyszintén a spanyol válogatottal az U21-es Eb-n szereplő támadó szellemű középpályást a Real Madrid is figyeli.

A madridi AS a lehetséges transzfer kapcsán arról ír, hogy a jelenleg a spanyol válogatottal az U21-es Európa-bajnokságon szereplő játékosra Casemiro alternatívájaként ugyan számíthatnak a Bernabéuban, ugyanakkor maga Llorente visszatérésekor elmondta, hogy szívesen maradna a Real Madridnál, csakhogy nem elégedne meg azzal, hogy zömében a kispadon kap helyet.
A 22 éves fiatal a Betisnél nyilván kulcsember lenne, a sevillai zöld-fehérek pedig nem hosszú távon képzelik el a közös munkát, hiszen egy éves kölcsönszerződés keretein belül igazolnák át Llorentét, aki ez esetben egy újabb évet pallérozódhatna a legmagasabb szinten, mielőtt visszaér a balncókhoz.

Jó hír a Betis számára, hogy megkeresésük állítólag gondolkodóba ejtette a Real vezetőit, a rossz hír viszont, hogy Llorentének nyilván más kérői is akadnak majd. Utóbbi táborát erősítheti például a Deportivo Alavés, ahol már a szezon végén jelezték, hogy amennyiben ismét lehetséges lesz, szívesen kölcsönvennék újra a futballistát.