Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb érkezőt jelentett be a Haladás! – HIVATALOS

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Swietelsky-Haladás hivatalos honlapján számolt be arról, hogy szerződtette a próbajátékon lévő, legutóbb a másodosztályú Sopronban futballozó Németh Milánt

haladas-vasas-ut-23

Németh Milán egy plusz egy évre szóló kontraktust írt alá a Mészöly Géza által irányított Szombathelyi Swietelsky Haladással – írja a klub weboldala. A 29 esztendős szélső hátvéd 2005 után tért vissza a vasi alakulthoz, hiszen Németh Milán a szombathelyi alakulat nevelése. 

Németh Milán a 2010/2011-es idényben mutatkozhatott be a magyar élvonalban a Lombard Pápa színeiben, a pápai együttest egészen 2014 nyaráig erősítette, a csapat tagjaként 71 mérkőzésen léphetett pályára az NBI-ben. Innen Diósgyőrbe vezetett az útja, mire úgy nézett ki, hogy megszilárdult a helye a kezdőben, arra összeszedett egy komolyabb sérülést. Felépülése után viszont újra töretlen volt feléje a bizalom, a későbbiekben pedig egyre inkább a háttérbe szorult. A DVTK kötelékébe egészen 2017 januárjáig tartozott, a klub színeiben 30 élvonalbeli találkozón jutott szóhoz. Az elmúlt fél évet az NBII-es Sopronban töltötte, összesen 15 bajnoki összecsapáson kapott lehetőséget. 

Kép forrása: Haladás hivatalos honlapja.