Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham meghatározta Harry Kane kivásárlási árát! – sajtóhír

Mint ismert, az elmúlt napokban felröppentek olyan pletykák, melyek szerint a José Mourinho vezette Manchester United 100 millió fontot is kész lenne megadni Harry Kane játékjogáért cserébe. Nos, a legfrissebb hírek szerint a Mauricio Pochettino által irányított Tottenham Hotspur meghatározta az angol támadó kivásárlási árát. 

Tottenham Hotspur v Stoke City - Premier League

A The Independent úgy értesült, a Tottenham Hotspur 200 millió fontra határozta meg Harry Kane kivásárlási árát. A még mindig csak 23 esztendős angol válogatott csatár az elmúlt években egyre jobb teljesítményt nyújt, s nem túlzás azt állítani, hogy posztját tekintve ott van a világ legjobbjai között. Bár a Spurs nem kíván megválni húzóemberétől, viszont azt ki lehet jelenteni, hogy minden bizonnyal jó pár csapat be fog még jelentkezni Harry Kane játékjogáért…

Harry Kane a 2014/2015-ös idényben robbant be a Tottenham Hotspur színeiben, az ifjú támadó 34 bajnokin 21 találatig jutott, melynek köszönhetően jócskán felhívta magára a figyelmet. A remek teljesítmény ellenére rengeteg kritikát kapott, s egyszezonos csodának kiáltották ki. Kane azonban bizonyított, hiszen a következő szezonban a maga 25 bajnoki góljával a Premier League legeredményesebb játékosa lett. Az előző kiírás során pedig ismét villant az angol csatár, hiszen megvédte a gólkirályi címét, ráadásul néggyel több, azaz összesen 29 találatot jegyzett, méghozzá kevesebb mérkőzésen.