Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lázár mellé balhátvéd is érkezett

Alakul a Mezőkövesd – Zsóry következő idénybeli játékoskerete. Eddig jobbára szlovákiai focisták írtak alá a klubhoz, de most már magyar labdarúgókat is bejelentett a matyóföldi csapat. Azt már eddig is tudhattuk, hogy Lázár Pál újra kezdi pályafutását, s most azt is megtudhattuk, hogy az előző évben az MTK-val kieső Vadnai Dániel is Borsodban folytatja.

Lázár-VadnaiLázár Pál és Vadnai Dániel a kövesdi mezben (mezokovesdzsory.hu)

Jakub Brasen, Robert Pillar, Paul Keita, Novák Csanád, Lázár Pál és Vadnai Dániel azon focisták akik a következő évben a Mezőkövesdet erősítik. A nevek alapján erősödött a klub, de még jó pár focistára szükség lesz, hiszen eddig Aleksdandar Damcevski, Marko Dinjar, Vági András, Stipe Bacelic-Grgic, Branko Pauljevic, Sós Bence, Ulysse Diallo, Tarmo Kink, Orosz Márk, Czuczi Márton, Balogh Béla, Egerszegi Tamás, Molnár Gábor hagyta el a klubot.

Lázár Pál posztjáról távozott Vági András, de még Kövesden marad a szerbiai Farkas Dániel, így harc lesz a jobbhátvéd posztjáért. A másik szélre érkezett Vadnai Dániel, ahol az előző évben Gohér Gergő volt az első számú jelölt. Damcevski és Dinjar is ott volt bevethető, de ők ugye elhagyták a csapatot, míg Fótyik Dominik sorsa kérdéses.

Endrődi Dávid