Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lyon-mezben kapták le a Chelsea támadóját!

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Lyon mezében kapták le az Antonio Conte által irányított Chelsea ifjú szélső támadóját, nevezetesen Bertrand Traoré-t. 

Bár az Olympique Lyon hivatalos honlapján még nem jelentette be Bertrand Traoré szerződtetését, viszont kiszivárgott egy fotó, melyen a fiatal támadó a csapat mezét viseli. A hírek szerint a legutóbbi szezont az Ajax Amszterdamnál kölcsönben töltő Traoré öt esztendőre érkezik, s a Lyon 20 millió eurót tesz le a Chelsea asztalára. 

bertrand-traoré-lyon-997

Bertrand Traoré 2013-2015-ig a Vitesse Arnhem csapatánál rúgta a bőrt kölcsönben. A 2015/2016-os idény folyamán a Chelsea sikereiért küzdhetett, ám túl sok lehetőséget nem kapott. Ahogy már említettük, az előző szezont az Ajax Amszterdamnál töltötte, minden frontot egybe véve 39 találkozón jutott szóhoz, melyek során 13 alkalommal volt eredményes. Traoré egyébként minden bizonnyal Lacazette helyére érkezik, mivel a francia támadó nagy valószínűség szerint az Arsenal színeiben folytatja karrierjét.