Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavonult játékosát is nevezte a Vasas

A Vasas Európa-liga-selejtezőjére nevezett játékosokat is megnéztük az UEFA oldalán. Érdekesség, hogy a visszavonulását bejelentő Ferenczi István is rajta szerepel, míg az új igazolás a cseh Benes nem.

ferencziFerenci mégsem vonult vissza? (vasasfc.hu)

A Békéscsabától kölcsönben játszott az előző évben Vukasin Polekszics Angyalföldön, s mivel elképzelhető, hogy távozik a napokban a korábbi győri cerberus Lubos Kamenár is együtt készült a Vasassal. Mivel a szlovák kapussal egyelőre nem kötöttek szerződést így őt nem nevezhették, Polekszics került fel a listára. Szintén a kiválasztották közé került Ferenczi István, aki májusban jelentette be, hogy 40 évesen most már tényleg befejezi pályafutását. A fiatal saját nevelésű Gergye Dániel új név, valószínű őt az idei évben fogjuk jobban megismerni. Igaz a piros-kékek névsora egyelőre 23 fősre tehető, tehát még egy új játékost regisztrálhatnak holnap éjfélig.

A Vasas El-selejtezőre nevezett játékosai:

Nagy G., Polekszics, Póser – Manjrekar, Ristevski, Debreceni, Hangya, Burmeister, Vaskó – Berecz, Kleisz, Szivacski, Vida, Remili, Görgye, Király – Ádám, Gaál, Pavlov, Murka, Ferenczi, Saglik, Kulcsár

Endrődi Dávid