Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: a csapat középpályása máris méltatja Salah-t

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool nemrégiben jelentette be az egyiptomi válogatott szélső, Mohamed Salah leigazolását. A játékos érkezése pedig izgatottsággal tölti el a leendő társakat, legalábbis erről árulkodik a német középpályás, Emre Can reakciója…

c54a06bb66ffa7dc6ca98d19ff0160bb87f48d13Can – előtérben – a német válogatott mezében (fotó: Yahoo Sports)

A Liverpool futballistája, Emre Can jelen pillanatban Németország színeiben szerepel a Konföderációs Kupán, de ennek ellenére se mulasztott el szót ejteni a vörösök legújabb szerzeményéről, a Romától érkező Mohamed Salahról.

“Nagyon várom a Mohameddel való közös munkát!” – örömködött Can. – “Nemrégiben néztem meg a statisztikáit, melyeket az olasz ligában összehozott, és lenyűgöző mutatói vannak. Azt gondolom, nagyon jó játékosa lesz ő a Liverpool FC-nek.”

Salah az AS Roma futballistájaként 41 mérkőzésen 19 gólig és 15 gólpasszig jutott minden sorozatot figyelembe véve az elmúlt idény során, nem csoda tehát, hogy a Mersey-partiak 37 millió fontot áldoztak a megvételére.
Mindazonáltal jelenleg nem egyértelmű, hogy Emre Can pályára léphet-e Salah oldalán, ugyanis a német válogatott futballista jövője nem teljesen tisztázott az LFC-nél. Szerződése 2018-ig szól, a hosszabbítás pedig egyelőre várat magára. Vélhetően a Konföderációs Kupa végeztével ülnek tárgyalóasztalhoz a felek.