Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “A Chelsea megbánja, ha eladja Maticot!”

A Chelseea csapatát 1999 és 2004 között szolgáló Mario Melchiot szerint Nemanja Matic eladásával bizony nagyon melléfognának Stamford Bridge-en!

(Kép: goal.com)

Mint arról mi is beszámoltunk, sajtóértesülések szerint egyre közelebb kerül Nemanja Matic ahhoz, hogy a Chelsea szerelését a rivális Manchester United mezére cserélje. A “londoni kékek” korábbi játékosa, Mario Melchiot szerint viszont nagy hiba lenne a Chelsea részéről nyélbe ütni a transzfert.

“Igaz, hogy Matic nem játszott minden egyes meccsen, de azt gondolom borzasztóan hasznosan futballozott, amikor a pályán volt. Ő, vagy éppen Fabregas tökéletesen kiegészítették egymást N’Golo Kantéval, megteremtették ugyanis a kellő egyensúlyt a középpályán.” – Idézi a goal.com a Chelsea-ben összesen 150 tétmérkőzésen szereplő korábbi holland válogatott labdarúgót, aki egyet még odabökött Antonio Conte menedzsernek is: “Nem akarhatod erősebbé tenni a saját riválisaidat! Különösen nem a középpályán, ami José Mourinho csapatainál rendre kulcsfontosságú! Ha Conte mégis úgy dönt, hogy elengedi Maticot az MU-hoz, akkor fel kell készülnie arra, hogy ez a döntés később bizony visszaüthet!”

Mint ismert az angol lapok egyre biztosabbak Matic MU-hoz történő igazolásában, és már arról is olvasni, hogy a szerb középpályás 40 millió euró körüli összegért vált klubot, sőt mi több, egyes források szerint a 28 esztendős védekező középpályás már az orvosi vizsgálatokra is elutazott Manchesterbe.