Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Letartóztatták Kingsley Comant, a Bayern játékosát!

A német első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München francia válogatott játékosa, Kingsley Coman igencsak rossz fát tett a tűzre.. A 21 esztendős futballista erőszak miatt a letartoztatás sorsára jutott.

kcomanComan nem viselkedett férfihoz méltó módon.. (fotó: talkSPORT)

Történt ugyanis, hogy Kingsley Coman kétszer is komoly vitába keveredett barátnőjével. Az ESPN forrásai alapján abból indult a perpatvar, hogy a hölgy belépett Coman privát Instagram-profiljába, igyekezett ugyanis megosztani egy szponzorált tartalmat.
A fiatal futballistának azonban több se kellett, irgalmatlanul dühbe gurult eme cselekedettől, és kétszer is megütötte barátnőjét. Először egy szombati, másodszor egy hétfői napon került sor az erőszakos cselekedetre, utóbbi eset után azonban besokallt Coman barátnője, és rendőrt hívott.

A francia szélső kénytelen volt bilincsben távozni, és Párizs egyik külvárosában, Chessy-ben került ideiglenesen a rendőrségre, majd kihallgatták. Néhány órán belül elengedték őt a hatóságok, ám az ügynek itt még nincs vége. A hírek szerint szeptemberben kell bíróság elé állnia a Bayern München labdarúgójának.

A játékos klubja, a német rekordbajnok egyelőre nem kommentálta az esetet. Mindenesetre a Juventusnál talán nem is bánják, hogy eladták őt a bajoroknak…