Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve védőjét akarja a Barcelona! – sajtóhír

A Daily Mirror információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona szeretné leigazolni a Massimiliano Allegri által irányított Juventus rutinos olasz középhátvédjét, nevezetesen Leonardo Bonucci-t. 

leo01

A Chelsea után tehát a jelek szerint újabb érdeklődője akadt a “zebrák” egyik legjobbjának. A londoni “kékek” állítólag korábban komoly ajánlatot is tettek Leonardo Bonucci játékjogáért, amelyre a Juventus végül nemet mondott. Nagyon úgy fest, hogy ezúttal a Barcelona próbálkozik meg a 30 esztendős védő megszerezésével. 

Leonardo Bonucci 2010 nyara óta tartozik a Juventus kötelékébe. A torinói alakulat színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 319 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 22 alkalommal volt eredményes. Bonucci eleinte rengeteg kritikát kapott komolyabb hibái miatt, viszont az elmúlt években nem túlzás azt állítani, hogy szinte nagyobb bakik nélkül képes lehozni csaknem egy teljes szezont. Ebből kifolyólag a világ egyik legjobb hátvédjének tartják számon az olasz labdarúgót, de vannak olyanok is, akik a legkiemelkedőbb védőként emlegetik. 

Nem mellesleg a Juventushoz 2021-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 45 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Kép forrása: Juventus.com

Németh Boldizsár