Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla megvette az Inter középpályását – HIVATALOS

Néhány hete már tudni lehetett, hogy az Inter argentin középpályása elhagyja az olasz klubot, és minden bizonnyal visszatér Spanyolországba. A Sevilla most hivatalosan is bejelentette, hogy Ever Banega ismét náluk fog játszani a következő szezonban. 

banega1

Forrás: Sevilla FC hivatalos oldala

Egy év olaszországi kaland után Ever Bonega hivatalosan is visszatért előző klubjához, a Sevillához. Az argentin középpályás ingyen igazolt tavaly nyáron az Interhez, most pedig 9 millió eurót fizettek érte az andalúzok. Benega egy három éves szerződést írt alá.

Habár nem szerepelt rosszul az Interben, nem tudta kivívni az állandó kezdő helyet: 28 mérkőzésen szerepelt a szezonban, ebből 20 alkalommal volt kezdő. A teljesítménye azonban nem volt túl rossz, hiszen 6 gólt lőtt, és 8 gólpasszt osztott ki a társainak.

Banega örül, hogy visszatérhet Spanyolországba, ahol elmondása szerint karrierjének legjobb időszakát élte meg.

“Nagyon örülök, hogy hazatértem, mivel életem legjobb két évét töltöttem itt. Most viszont egy új fejezet kezdődik a karrieremben, ami miatt nagyon eltökélt is vagyok. Alig várom, hogy együtt edzhessek a csapattársaimmal és az edzői stábbal.” – nyilatkozta az argentin középpályás.