Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U19-es Eb: Hollandia nagy verést mért a németekre! – videóval

A grúziai U19-es Eb második játéknapjának első meccsén az angolok hozták a kötelezőt, míg Hollandia kiütötte Németországot, köszönhetően Piroe triplájának!

2483878_w1

Piroe (közepén, 9-esben) lényegében egymaga kiütötte a németeket! (forrás: uefa.com)

A németek ma kora este a hollandokkal meccseltek. Hollandia eddig csak háromszor tudta még legyőzni Németországot az U19-esek között, legutóbb tavaly egy barátságos összecsapás keretein belül, azt megelőzően pedig még 2013-ban, valamint 2010-ben – ez utóbbi alkalmakkor Eb-selejtező keretein belül.

Ma a németek voltak a favoritok, viszont a 0-0-s első félidőt követően gólkavalkád vette kezdetét! A hollandok a jó helyzet-kihasználásuknak, és ezáltal főként a triplázó Piroe révén! A németek még a 46. percben Barkok révén előnybe kerültek, viszont Piroe már a 49. minutumban egalizált, majd a 79. percre már az ő jóvoltából 3-1-re mentek a hollandok! Grot a 85. percben lépett pályára a hollandoknál, és ő tette fel a pontot az i-re, hiszen a 91. minutumban megszerezte Hollandia 4. gólját! Így hát az U19-es Oranje padlóra küldte a németeket a B-csoport első fordulójának zárómeccsén.

U19-es Európa-bajnokság • B-csoport, 1. forduló
Németország – Hollandia • 1-4 (0-0)
Gólszerzők: Barkok (46.), ill. Piroe (49., 65., 79.), Grot (90+1.)

https://youtu.be/Fm9ENSwmHo4


A nap első találkozóján Bulgária mérte össze erejét Anglia U19-eseivel. Az angolok a papírformának megfelelően hozták is a győzelmet. A szigetországbeliek már rögtön az első percben elvették a bolgárok kedvét, ugyanis Sterling passza után Mount vezetést szerzett az övéinek. Az első félidőben mezőnyben Anglia volt dominánsabb, míg a helyzetek terén kiegyenlített volt az állás.

A fordulás után sem telt el sok idő, és az angolok megduplázták az előnyüket. A 48. minutumban Sessegnon is betalált, végül pedig ez a gól volt az, amely végleg eldöntötte a meccset. A bolgároknak is megvoltak a lehetőségeik, viszont nem tudták kihasználni őket.

U19-es Európa-bajnokság • B-csoport, 1. forduló
Bulgária – Anglia • 0-2 (0-1)
Gólszerzők: – , ill. Mount (1.), Sessegnon (48.)

VIDEÓ HAMAROSAN!


A B-csoport állása az első fordulót követően

IMG_20170703_203638
Holnap a tornán szünnap következik, de szerdán folytatódnak az A-csoport küzdelmei, melyről ismét írunk majd!

Nagy Dávid