Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 11.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

atighir

Inter Milano: a milánóiak Fiorentinától leigazolták a spanyol középpályást, Borja Valerót jelentette be a milánói együttes hivatalos honlapján. A transzfer részleteiről ITT olvashatnak. Továbbá az Inter a Gazetta dello Sport információi szerint a Roma belga válogatott középpályásáért Radja Nainggolanért. óriási ajánlatot készülnek tenni, közel 60 milliót.

Mairseille: visszatér korábbi sikerei helyszínére a francia válogatott hálóőr Steve Mandanda. A 32 esztendős hálóőrt újra leigazolta az Olympique Mairseille ahol korábban 441 mérkőzésen lépett pályára, legutóbb a PL-ben szereplő Crystal Palace együttesét erősítette. Mandanda hároméves szerződést kötött a Mairseille együttesével.

AC Milan: Eldőlt az AC Milan fiatal hálóőrének Gianluigi Donnarummának a jövője jelentette be a milánói együttes hivatalos közleményben. A részletekről ITT olvashatnak.

PSG: Dani Alves orvosi vizsgálaton vesz részt a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germainnél, és ha mindent rendben találnak, aláír a francia csapathoz.

Real Madrid: Mind a Bayern München mind pedig a Real Madrid hivatalos oldala megerősítette, hogy a királyiak mellőzött sztárja, a kolumbiai James Rodriguez a bajoroknál folytatja pályafutását. A transzfer részleteiről ITT olvashatnak.

Sevilla: Újabb játékost igazolt a La Ligában szereplő Sevilla együttese. Az andalúziai együttes hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolták az olasz Sampdoria kolumbiai válogaottt támadóját Luis Murielt. Részletek itt.

Chelsea: A Sky Sports információi szerint orvosira érkezett az Antonio Conte által irányított Chelsea együtteséhez a Ligue 1-ben szereplő AS Monaco ifjú védekező középpályása, Tiemoue Bakayoko…

Arsenal: Továbbra sem dőlt el az ágyúsok sztárjának Alexis Sancheznek a jövője, egye hírek szerint a Manchester Cityhez igazol azonban ezt az Arsenal több játékosa is tagadta. Részletek itt.

Sevilla: Vitolo az andalúziai együttes spanyol játékosa meghosszabbította szerződését, hiába próbálta Diego Simeone Madridba csábítani eredménytelenül. Részletek itt.