Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: megérkezett a brazil jobbhátvéd! – HIVATALOS

Hetekkel ezelőtt kiderült, hogy az olasz első osztályban (Serie A) szereplő Juventus rutinos jobb bekkje, a 2016 nyarán szerződtetett Dani Alves felbontja kontraktusát a BL-döntős csapatnál, és távozik. Most pedig arra is választ kaptunk, melyik csapat lesz a karrierje során számtalan trófeát felhalmozó brazil új állomáshelye…

PANews BT_P-eb8618bf-10d0-4ce7-8a76-cfca6d1fe81f_I1

Sokáig úgy tűnt, hogy a veterán brazil játékos, a 34 esztendős Dani Alves kipróbálja magát az angol bajnokságban, azaz a Premier League-ben, és a Pep Guardiola által irányított Manchester City-hez igazol. A katalán tréner és Alves nagyon jó barátságot ápolnak egymással, így sokan biztosak voltak abban, hogy a jobb hátvédként és jobb szélsőként is bevethető futballista hamarosan világoskékbe öltözik.

Azonban nem így történt, a francia élvonalbeli Paris Saint-Germain ugyanis ma hivatalosan is bejelentette Alves érkezését! Mivel a Juventusnál felbontotta szerződését a játékos, az “Öreg Hölgy” semmiféle bevételt nem kap utána. Szerződése két éves lesz, 2019 nyaráig szól.