Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvédené címét a “szélmenő”

Zsuppán Péter nyerte az első FTC Footgolf Kupát 2016-ban, ami akkor az egyben a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton pályaavató versenye volt. Most a hétvégi footgolf maratonon, a II. FTC Footgolf Kupán a címvédés érdekében ismét a szelet hívná segítségül.

IMG_7129-e1469108940905

– Úgy tűnik, a szeles időben rendezett versenyek fekszenek, ez már a harmadik ilyen, amit megnyertem. Szerencse is kellett, hiszen még egy hole-in-one-t is rúgtam – fogalmazott akkor a győztes, Zsuppán Péter (Outsiders), aki -2-es eredményt ért el, akárcsak Tajtyi Róbert (BFGT). A szétlövést végül előbbi nyerte. – Zircen is volt, hogy a szél segített győzelemhez, mondhatjuk, hogy szélmenő vagyok – mondta nevetve a bajnok már a hétvégi maratonra készülve.

– Az egyik legjobb pálya a györöki, fantasztikus balatoni panorámával van megáldva. Nagyon kíváncsi leszek az idei versenyre, nem hiszem, hogy az 54 plusz 9 szakasz kifogna rajtam, általában a fizikális részével nincs gond, a múlt hétvégi, olaszországi tornán sem éreztem, hogy fizikailag kipukkadtam volna.

Forrás: magyarfootgolf.hu