Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gold Cup: Nem bírt egymással a címvédő és a legutóbbi döntős – videóval

Mára virradó hajnalban zárult a csoportkör második fordulója is a Gold Cup keretein belül, s összecsapott a címvédő a legutóbbi döntőssel! A vége pontosztozkodás lett, míg El Salvadornak sikerült bezsebelnie a három pontot!

IMG_20170714_090324Nem jutott dűlőre egymás ellen Mexikó és Jamaika (forrás: twitter.com/GoldCup)

A címvédő, de teljesen kicserélt kerettel a tornára küldött címvédő, azaz Mexikó válogatottja a legutóbbi döntőbeli ellenfelével csapott össze a C-csoport második fordulójában. A mexikóiak az egész meccsen csak háromszor találtak kaput – az első félidőben egyszer, míg a másodikban kétszer, de gólt nem tudtak lőni, és hiábavaló volt a mezőnyfölényük is az egész meccsen. Ezzel szemben a jamaikaiak még csak kapura lövést sem tudtak felmutatni, így nem meglepő, hogy gól nélkül ért véget a csoport talán legjobban várt ütközete. Ennek ellenére így is 4-4 ponttal, veretlenül áll a legutóbbi torna két döntőse a csoportkör vége előtt.

Mexikó – Jamaika • 0-0
Helyszín: Sports Authority Field, Denver


IMG_20170714_090317A fehérmezes El Salvador Curacao ellen szerezte meg idei első pontjait a tornán (forrás: twitter.com/Gold Cup)

A korábbi hajnali meccsen két pont nélküli válogatott küzdött meg egymással. El Salvador gyorsan dűlőre vitte a dolgokat, ugyanis három perc leforgása alatt, a 21. és a 24. minutum között már ki is alakította a végeredményt! Curacao számára a 44. percben elhibázott büntető kulcsfontosságú momentum volt a meccsen. Az El Salvador-i válogatott pedig még bizakodhat egy esetleges továbbjutásban, ám Curacao számára már aligha van erre esély.

El Salvador – Curacao • 2-0 (2-0)
Helyszín: Sports Authority Field, Denver
Gólszerzők: Mayen (21.), Zelaya (24.), ill.


A C-csoport állása a második forduló után

IMG_20170714_090108

A torna vasárnapra virradóan folytatódik a csoportkör utolsó fordulójának megkezdésével, melyről természetesen szintén beszámolunk!

Nagy Dávid