Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Megvan Hart új klubja? – Sajtóhír

A szigetországból származó sajtóhírek szerint a Manchester City kegyvesztett kapusa, Joe Hart közel áll ahhoz, hogy a West Ham United játékosa legyen!

(Kép: skysports.com)

Rövidesen meglehet Joe Hart új klubja! A Manchester City együtteséből kiszoruló, a legutóbbi szezont a Torinónál kölcsönben töltő angol válogatott hálóőr a Premier League-n belül válthat klubot.

A Sky Sprots értesülései szerint Hart hamarosan aláír a West Ham Unitedhez, ahová egy évre kölcsönbe kerülne, vásárlási opcióval. A Sky Sports úgy tudja, hogy a 30 esztendős kapuvédő a napokban át is esik a kötelező vizsgálatokon Londonban. Érdekesség hogy a WHU-nál Hart újra egy csapatban futballozhatna korábbi manchesteri csapattársával, a nyáron klubot váltó Pablo Zabaletával.

A válogatott hálóőr érkezését egyébként Slaven Bilic menedzser szavai is elővetíthetik: “Minőségi játékosokkal szeretnék megerősíteni a csapatunkat, olyanokkal, akik új szintre emelhetnek bennünket. A Manchester Citytől ezért érkezett Pablo Zabaleta is, és nem kizárt, hogy érkezik új játékos, akár Manchesterből is!” – Nyilatkozta a “kalapácsosok” horvát menedzsere.