Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Lukaku még nem volt ilyen nyomásnak kitéve!”

A Manchester United tapasztalt futballistája, Michael Carrick szerint ne mkérdés, hogy Romelu Lukaku olyan nyomásnak lesz kitéve, amit még sohasem tapasztalhatott eddigi karrierje során.

(Kép: skysports.com)

Az USA-ban túrázó Manchester United rutinos középpályása, Michael Carrick igyekezett levenni némi terhet az elmúlt napokban szerződtetett Romelu Lukaku válláról. “A Manchester Unitedben futballozni mindenkinek nagy ugrást jelent a karrierjében! Mindezt én magam is megtapasztalhattam. Egyszerűen nem lehet felkészülni arra, ami itt rád vár!” – Idézi az MU újonnan megválasztott csapatkapitányát a Sky Sports.

A Tottenham csapatától az Old Traffordra 2006-ban szerződő Carrick szerint nem kérdés, hogy Lukakunak is idő kell a beilleszkedéshez, hiába a belga több éves Premier League tapasztalata. “Pár edzéssel és egy félidővel a hátad mögött felesleges bármilyen konklúzióról is beszélnünk! Pontosan tudjuk, hogy mit adhat Lukaku a csapatnak. Nagyszerű szezonon van túl, rengeteg gólt rúgott. Ezt várjuk tőle, ezért igazoltuk. Biztos vagyok benne, hogy a gólok jönni fognak idén is! Kétségtelen, nagyobb figyelem fog rá irányulni, de biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni!!” – Így 36. életévében járó középpályás, aki még jó tanácsként hozzátette, hogy Lukakunak nem különösebben kell változtatnia játékstílusán pusztán azért, mert már a Manchester United játékosa.