Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar boldogtalan Barcelonában – sajtóhír

A katalán Sport hozta le a hírt, miszerint a Barcelona brazil támadója, Neymar boldogtalan a csapatban, és a hozzá közel álló személyek egy része arról próbálja meggyőzni, hogy hagyja el a klubot. 

neymar-barcelona_yfrw2ht1p72713mmup0lrnv2x

Forrás: goal.com

Neymar az ötödik szezonját fogja megkezdeni a Barcelonánál, ahol már mindent megnyert klubszinten, amit csak lehet, viszont az egyéni elismerések eddig elmaradtak, emiatt pedig nem túl boldog. A katalán Sport szerint a brazil tanácsadói arról próbálják meggyőzni a játékost, hogy ki kell lépnie csapattársa, Lionel Messi árnyékából, és el kell kezdenie irányítania a saját karrierjét és építenie a hírnevét az argentin nélkül. Ehhez pedig egy új csapatot kell keresnie.

A lap felsorolja, hogy az elmúlt időszakban több jele is volt annak, hogy Neymar nem a Barcelonából fog visszavonulni. Július 10-én, az előszezon előtti sajtótájékoztatón is azt mondta, hogy nem tudni mit hoz a holnap, és akár a Cityben vagy az Eibarban is folytathatja a következő szezonban. 2016-ban bevallotta, hogy kapcsolatban állt a PSG-vel, és hogy az ügynöke találkozott a párizsiak elnökével is. Maga a lap pedig azt fedezte fel, hogy Jose Mourinhóval is kapcsolatba került a szezon végén.

Neymar szerződése 2021-ig szól, amelyben egy 200 millió eurós kivásárlási ár szerepel, ami ráadásul minden évben növekszik, egészen 250 millió euróig. Emiatt nagyon nehéz lenne leigazolni a brazil támadót, de a katalán lap szerint azért résen kell maradni a Barcelonának.