Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nincs ajánlat Alexis Sanchezért

Ahogy arról már is többször beszámoltunk Alexis Sanchez Arsenalos karrierje továbbra is a levegőben lóg. Tegnap arról szólt a fáma, hogy Sanchez a BL-ben akar játszani, ami idén biztos nem jön össze az “Ágyúsokkal”, ám ennél árnyaltabb a kép (Bővebben itt). Nézzük, hogy áll jelenleg az ügy.

sanchez

A mai szigetországi média szerint azonban nem ilyen egyszerű a chilei sztár helyzete, hiába a “BL-vágy”, látva Arsene Wenger eltökéltségét, továbbra sincs ajánlat Sanchezért. Ráadásul az egyik (eddigi?) legnagyobb esélyes Bayern München, élükön az  elnöke Karl-Heinz Rummeniggevel elmondta, hogy James Rodriguez megszerzésével befejezték az eddig érdeklődést az Arsenal játékosa iránt.

A másik potenciális kérő a Manchester City lenne, ám Wenger kategorikusan kijelentette, hogy “hazai” riválisnak nem adják oda Sanchezt, így Pep Guardiola csapatának lelkesedése is elveszett egy kicsit. Így tehát maradt a PSG, ám egyelőre a franciák sem tettek semmilyen lépést felé.

A mai napon olyan hírek is szárnyra kaptak, mi szerint az “Ágyúsoktól” teljesen szokatlanul egy gigászi heti 250.000 fontos fizetéssel próbálják meggyőzni a csapat legnagyobb sztárját.

Egy biztos még rengeteget fogunk hallani erről a “sagaról”, de egyelőre a végkifejlet nagyon ködösnek tűnik.