Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Újabb sima Napoli diadal

A Serie A-ban, azaz az olasz élvonalban szereplő Napoli együttese a majdnem első osztályba feljutó Carpi ellen folytatta hazai felkészülését a közelgő szezonra. A nápolyi klub dolga pedig már nem is volt olyan könnyű, mint a legutóbbi meccsükön, bár a vége nagyon sima lett.

IMG_20170718_230244A Napoli tagjai ünnepelhettek a végén, a Carpi csak kis nehézséget tudott okozni az élvonalbeli klubnak (forrás: twitter.com/en_sscnapoli)

A Napoli lejátszotta harmadik nyári felkészülési mérkőzését is ma este, szintén olasz földön. A nápolyi klub ellenfele az a Carpi volt, melyet csak hajszál híján ütött el a felújítástól a Serie B Playoff-jának döntőjében a Benevento.

Annyira nem ment már a gólgyártás a Napoli részéről, mint a Trento (7-0), valamint az Anaunia (17-0) ellen, de egy korai találatot így is szerzett az élvonalbeli gárda, ugyanis Callejón az ötödik percben beköszönt. Viszont ezután a szünetig jött a gólcsend.

De nem csak a gól nem jött a Napoli a részéről, kapott is egyet a fordulás után kevéssel a nápolyi gárda! Az 52. minutumban Carpi részéről Malcore egalizált. A hajrára azonban megrázta magát a Napoli, melynek részéről Milik 4 percen belül duplázott, majd a legvégén a kegyelemdöfést Ounas vitte be, mellyel kialakult a 4-1-es siker. Először nem ment olyan könnyen ma, rangosabb volt az ellenfél, de az Azzuro végül átlendült az akadályon, és újból nyert, 3-ból 3 tehát a nápolyi klub olasz felkészülési mérlege.

Felkészülési mérkőzés
Napoli – Carpi • 4-1 (1-0)
Gólszerzők: Callejón (5.), Milik (82., 86.), Ounas (90.), ill. Malcore (52.)

A Napoli eddigi nyári felkészülési mérkőzéseinek eredményei
Napoli – Anaunia • 17-0 (7-0)
Trento – Napoli • 0-7 (0-4)
Napoli – Carpi • 4-1 (1-0)

Nagy Dávid