Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási Körkép – A nap legfontosabb hírei – Július 19.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

AC Milan: Egyre közelebb a Torino gólfelelőse! Gianluca Di Marzio információi szerint a két klub vezetősége megegyezett egymással Andrea Belotti-t illetően. Az olasz válogatott támadó 60 millió euró illetve további két játékos, azaz Gabriel Paletta és M’Baye Niang játékjogáért cserébe érkezhet! 

Chelsea: Megvan Diego Costa utódja! Az Antonio Conte által irányított Chelsea hivatalos közleményében tudatta, hogy a Real Madrid válogatott támadója, nevezetesen Alvaro Morata orvosira érkezik. A hírek szerint 80 millió euró ellenében vált csapatot a spanyol csatár! Bővebben itt! 

Juventus: Aláírt az Arsenal lengyel kapusa! Az elmúlt két szezont az AS Roma színeiben kölcsönben töltő Wojcie Szczesny-vel 2021-ig szóló szerződést kötött a torinói alakulat! Bővebben itt

Bayern München: Három angol és egy olasz sztárcsapat is érdeklődik Thomas Müller játékjoga iránt! A Bild információi szerint Angliából a Liverpool, a Chelsea és az Arsenal, míg Olaszországból a Juventus tudná szívesen a soraiban a bajorok támadóját! Bővebben itt! 

Barcelona: A katalán együttes alelnöke, Jordi Mestre állítása szerint 200%, hogy Neymar maradni fog Barcelonában! Bővebben itt! 

Videoton: Az AC Milanban is megfordult nigériai támadót igazolt a Videoton. A székesfehérvári együttes hivatalos honlapján tudatta, megegyezett a Lokomotiv Moszkvával a csatárt illetően. Ezekiel Henty három évre szóló szerződést írt alá újdonsült csapatával. Bővebben itt! 

Liverpool: Orvosira érkezik a Hull City védője. A Sky Sports beszámolója szerint csütörtökön fog átesni az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon a skót Andrew Robertson. Bővebben itt! 

Leicester City: Kapust igazolt a Craig Shakespeare által irányított együttes! A “rókák” szerződtették a Hull City rutinos hálóőrét, Eldin Jakupovicsot! A svájci portást három évre írt alá. Bővebben itt

Juventus: Célegyenesben a Federico Bernardeschi féle ügy? Gianluca Di Marzio beszámolója szerint a Fiorentina tehetséges szélsője 40 millió euró + bónuszok ellenében teszi át a székhelyét Torinóba!