Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatért a korábbi Loki-csatár

Az előző bajnokság végén több külföldi focistától megvált a Debrecen. Frank Feltscher még nem talált csapatot, ellenben korábban már beszámoltunk róla, hogy a horvát kapus Ivan Kevala a román CSM Poli Iasi csapatánál folytatja, s már Haris Handzic is új klubot talált. A bosnyák csatár hazájába szerződött a Zrinjski Mostar gárdájához.

Handzic dvscdvsc.hu

Az előző évi bosnyák bajnokcsapat szerződtette a támadót, aki nem az előző évi teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, miután tizenkét bajnokin két gólig jutott.Egy csatártól nem sok.

Miha Vidmar viszont jó vétel lehet majd a Lokinak, miután edzőmeccseken rendre betalál. A mai napon az ő góljával sikerült legyőzni a Szatmárnémeti csapatát. A DVSC-ben a mai napon a hétvégén egyáltalán vagy kevesebb lehetőséget kapó játékosok léptek pályára. Az utolsó negyedórában pedig több ifistát is bevetett Herczeg András.

Debrecen – Szatmárnémeti: 1-0

DVSC: Szabados (Kovács P. 46.) – Bényei (Újvárosi 70.)), Szilvási (Soltész 70.), Kinyik (), Barna (Balogh K. 46.) – Varga K. (Molnár M. 70.), Csősz (Kusnyír 46.), Tisza (Szutor 70.), Bíró (Stampf 70.) – Nagy K. (Zsóri 70.), Vidmar (Mengolo 46.)
Gól: 1-0 Vidmar (42.)

Endrődi Dávid