Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventusból igazolt támadót a Legia! – HIVATALOS

A Juventus csapatából igazolt olasz támadót a Nagy Dominiket a soraiban tudó varsói alakulat. A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Varsó hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtette Cristian Pasquatot

559031500536411

Cristian Pasquato két esztendőre szóló szerződést írt alá a Jacek Magiera által irányított a Legia Varsóval, amely opcionálisan meghosszabbítható további egy évvel – írja a lengyel klub weboldala. Az egykoron nagy tehetségnek tartott támadó egyébként a legutóbb az orosz élvonalban érdekelt Samara együttesénél rúgta a bőrt. 

Cristian Pasquato rendkívül fiatalon mutatkozhatott be a Juventus legjobbjai között a 2007/2008-as szezon folyamán a Catania ellen. Ezt követően azonban nem kapott több lehetőséget a torinói alakulat színeiben. Rengeteg csapatnál fordult meg kölcsönben, többek között volt a Pescara, a Bologna, a Lecce és a Livorno játékosa is. Végigjárta az olasz válogatott utánpótlás csapatainak különböző lépcsőfokait, az U16-tól egészen az U21-es korosztályig. 

Németh Boldizsár