Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal meghatározta Wilshere kivásárlási árát! – sajtóhír

Oldalunk már korábban beszámolt arról a Sky Sport Italia információira hivatkozva, a Sampdoria bejelentkezett az Arsenal kötelékébe tartozó Jack Wilshere játékjogáért. A londoni “ágyúsok” azonban állítólag többet szeretnének érte, s a legfrissebb hírek szerint könnyen lehet, hogy Wilshere a Premier League-n belül fog csapatot váltani…

g1cDM4czqZnj5PIXuaZGUnI7CWokdSIF

A Daily Star úgy értesült, az Arsene Wenger által irányított Arsenal meghatározta Jack Wilshere kivásárlási árát, amely szám szerint nem kevesebb, mint 20 millió font.

5923db722969403a33bebb1e3e2f9db6--jack-wilshere-west-ham

A londoni “ágyúsok” középpályását állítólag a Slaven Bilic vezette West Ham United tudná szívesen a soraiban. Wilshere számára egyébként egy gyerekkori álma valósulhatna meg abban az esetben, ha létrejönne a transzfer, hiszen köztudott, hogy kissrácként a West Hamnek szurkolt. 

Jack Wilshere az előző szezont a Bournemouth színeiben töltötte kölcsönbe. Sokáig úgy tűnt, hogy az idény folyamán elkerülik a sérülések, ám végül az utolsó pár fordulóban már nem volt bevethető állapotban. Összesen 27 bajnokin jutott szóhoz az Eddie Howe által irányított klub színeiben. 

Németh Boldizsár